Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Beveiligde website

Het gebruik van internet en e-mail heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen in de samenleving. Ook binnen de gezondheidszorg is er toenemende aandacht voor toepassingen van internet en e-mail.

Het beveiligen van de infrastructuur en applicaties is noodzakelijk voor onze huisartsenpraktijk. Het CBP ziet er op toe dat de Wet bescherming persoonsgegevens niet wordt overtreden.

Bij online gegevensuitwisseling en - opslag dienen maatregelen getroffen te worden die de privacy van de cliënt en de veiligheid en de betrouwbaarheid van de gegevensuitwisseling waarborgen. Zowel de arts als de cliënt dienen zich te realiseren dat online communicatie vooralsnog niet volledig veilig is.

Zonder een beveiligingssysteem zouden wij geen website aan kunnen bieden. De beveiligingsexperts van ‘Pine Digital Security’ controleren de veiligheid van onze website en zijn alert op eventuele hackers.

Voor online communicatie gebruikt de arts een computer die is uitgerust met een up-to-date virusscanner, firewall en recente patches voor de software waarmee gewerkt wordt.

De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn e-mail account. Indien gecorrespondeerd wordt via e-mail, dan worden deze bij voorkeur niet in het e-mailprogramma bewaard. Dit om te voorkomen dat computervirussen hierop vat krijgen.

 

 

 

Dhr. J.H. Aussems

Van Broeckhovenlaan 6

5213 HX 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073-6133288

Fax: 073-6149059

 

 

Mw. E.Y.J. van den Brand & Mw. E.T. van Lamsweerde

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 - 613 80 41
Fax: 073 - 614 90 59                                                                                                                                

Dhr. J.A.M. Herrings

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 - 613 33 53
Fax: 073 - 614 90 59                                                                                                                                

Contact

Telefoon
 

Huisartsenpraktijk Den Bosch Oost

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
http://www.huisartsenpraktijkdenboschoost.nl
Routebeschrijving >

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen