Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Huisarts in opleiding

In samenwerking met het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen en het Universitair Medisch Centrum Utrecht, worden bij ons in de praktijk huisartsen opgeleid. Om huisarts te worden moet een dokter, na afronding van zijn of haar geneeskunde studie een opleidingsprogramma van 3 jaar doorlopen. Voor het goede begrip, hij/zij is dus een gediplomeerd arts die zich specialiseert tot huisarts.

Gedurende één jaar verblijft de arts in onze praktijk. Het kan gebeuren dat u behandeld wordt door deze arts. In principe vermeldt de assistente dit op het moment dat u de afspraak maakt en zal zij vragen of u dat goed vindt. In uitzonderingssituaties, spoedgevallen of bij afwezigheid van één van de huisartsen kan het voorkomen dat u geen keus heeft.

Met uw medewerking verleent u een bijdrage aan de vorming van goede huisartsen in de toekomst. Wij stellen dit dan ook zeer op prijs.

 

Deze opleidingssituatie biedt ook voordelen. De huisarts in opleiding heeft meer spreekuurtijd, daarnaast worden alle consulten en visites van de huisarts in opleiding met uw eigen huisarts nabesproken. Op dat moment kijken er dus twee dokters naar uw problemen.

Het kan ook zijn dat de huisarts in opleiding vraagt of een consult opgenomen mag worden voor onderwijsdoeleinden. Het spreekt voor zich dat het u vrij staat een dergelijk verzoek af te wijzen en dat er met beeldmateriaal vertrouwelijk wordt omgegaan. Om op te leiden moet uw huisarts zelf ook een opleiding volgen. Op dergelijke dagen neemt de huisarts in opleiding de praktijk waar. Op zo'n moment is er altijd één van de andere huisartsen in de praktijk als achterwacht aanwezig.

 

 

Dhr. J.H. Aussems

Van Broeckhovenlaan 6

5213 HX 's-Hertogenbosch

Telefoon: 073-6133288

Fax: 073-6149059

 

 

Mw. E.Y.J. van den Brand & Mw. E.T. van Lamsweerde

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 - 613 80 41
Fax: 073 - 614 90 59                                                                                                                                

Dhr. J.A.M. Herrings

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 - 613 33 53
Fax: 073 - 614 90 59                                                                                                                                

Contact

Telefoon
 

Huisartsenpraktijk Den Bosch Oost

Van Broeckhovenlaan 6
5213 HX 's-Hertogenbosch
http://www.huisartsenpraktijkdenboschoost.nl
Routebeschrijving >

Zoek e-health toepassingen

Zoek e-health toepassingen